Cele mai ieftine cărucioare sport

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Pâna la vârsta de 6 luni este recomandat ca bebelușul să fie transportat în landou (care permite ca spatele copilului să stea întins pe un plan perfect drept protejându-i coloana vertebrală) sau în scoică (care are o forma ușor curbată, imitând poziția fetală, fără a pune presiune pe coloană).

După această vârstă, copilul se poate susține în șezut și pot fi folosite cărucioarele sport, cu spătare rabatabile care pot fi reglate în mai multe poziții: orizontală (pentru a putea dormi), înclinată sau perfect verticală.

Cele mai ieftine cărucioare sport sunt cele tip umbrelă. Acestea sunt ușoare ca și greutate, sunt foarte simplu de pliat, manevrat și depozitat și, de asemenea, sunt ideale pentru călătorii sau plimbări rapide prin oraș.

Din păcate, acestea sunt lipsite de suspensii și nu asigură o plimbare tocmai confortabilă iar, în cazul unor modele, spătarul nu se rabatează deloc.

 

Sursă foto – http://www.madeformums.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *