Cele mai bune cărucioare pentru băieți

Sentimentul de a rămâne însărcinată și cel de a da viață unui copil sunt unele dintre cele mai minunate sentimente pe care le poate trăi o persoană. Aducerea pe lume a unui bebeluș este un motiv de bucurie pentru toți membrii familiei. După tot entuziasmul resimțit în acele momente, venirea la realitate aduce cu sine și câteva aspecte tehnice legate de viitorul și siguranța băiețelului dumneavoastră.

carucioare pentru baieti

Până ce va deveni mare și se va juca cu tatăl său cu mingea, dumneavoastră trebuie să aveți alte griji legate de micuț, cum ar fi ce trebuie să conțină cele mai bune cărucioare pentru băieți? Căruciorul este un element pe care dacă îl alegeți cum trebuie, în funcție de anumite criterii și vă asigurați că are tot ce îi trebuie, acesta ar trebui să vă țină pentru o foarte lungă perioadă de timp, ba chiar să ajungă să fie transmis la următoarea generație de băieți.

Într-adevăr, achiziționarea unui cărucior pentru băieți care să fie de calitate, durabil, și să aibă toate elementele necesare pe care le vom prezenta mai jos, s-ar putea să necesite achitarea unei sume mai mari. Totuși, cele mai bune cărucioare pentru băieți trebuie văzute ca pe o investiție, nu ca pe o obligație. Cu cât veți pune mai mult suflet și mai multă gândire în procesul de cumpărare, cu atât veți reuși să cumpărați un cărucior mai trainic pentru băiețelul dumneavoastră.

Cele mai bune cărucioare pentru băieți și toate dotările lor au suferit foarte multe modificări în ultimii ani datorită evoluției tehnologiei și a industriei produselor special dedicate copiilor.Varietatea cărucioarelor se întinde pe niște paliere foarte întinse, în prezent fiind existente cărucioare concepute special pentru anumite activități: pentru alergat în parc, pentru călătorit cu mașina, pentru cumpărături și lista poate continua la nesfârșit. Designul este foarte variat în funcție de funcționalitatea căruciorului, iar accesoriile și funcțiile de care aceste cărucioare pentru băieți dispun sunt mult mai evoluate decât în trecut.

Având în vedere cât de mult s-a extins această arie a cărucioarelor în general, dar și a cărucioarelor pentru băieți specific, alegerea celui mai bun cărucior pentru băiețelul dumneavoastră poate reprezenta o reală provocare. În momentul în care vă loviți de atâtea opțiuni, atâtea accesorii, atâtea forme și utilități suplimentare, este posibil să luați decizii pripite. Pentru a se evita aceste lucruri, în continuare veți găsi câteva informații despre tot ceea ce trebuie să conține niște cărucioare de băieți perfecte.

Cele mai bune cărucioare pentru băieți - Culoare specifică

Având în vedere cât de mult s-a dezvoltat această industrie pe partea de design, în prezent, părinții nu mai sunt condiționați de culori unisex pentru cărucioarele copiilor lor. Pentru băieți, cel mai des întâlnite culori sunt clasicul albastru, verdele, bluemarinul, kakiul și alte variațiuni ale acestor culori. De asemenea, puteți achiziționa sau face pe comandă cărucioare pentru băieți cu diferite imprimeuri specifice: mașinuțe, rachete, diferite sporturi și lista poate continua. Totuși, în această situație ar trebui să vă așteptați ca prețul căruciorului să fie mai ridicat.

Cele mai bune cărucioare pentru băieți - Centuri de siguranță de calitate

Centurile de siguranță sunt primele aspecte pe care trebuie să le verificați despre viitorul dumneavoastră cărucior. Acestea indică în cea mai mare parte nivelul de siguranță pe care îl va avea băiețelul, cel puțin în momentul în care este prins în interior. Cele mai eficiente tipuri de centuri de siguranță sunt cele ce au un sistem de prindere în 5 puncte – nivelul de securitate și stabilitate pe care îl va avea micuțul va fi mult mai ridicat decât în cazul centurilor de siguranță cu sistem de prindere în 3 puncte. Cărucioarele pentru băieți ce au centuri de siguranță în 5 puncte oferă o mai bună securitate micuților în zona umerilor, a taliei și între picioare, fără a le oferi vreun disconfort. Protecția va fi maximă în cazul în care circulați cu acest cărucior pe un teren accidentat sau în caz de turbulențe și accidente adiacente. Cel mai indicat pentru băiețelul dumneavoastră ar fi ca și scaunul pentru mașină și pentru masă să beneficieze de aceleași centuri de siguranță cu prindere în 5 puncte.

Nu uitați să testați și cât de ajustabile sunt centurile de siguranță. Degeaba vine un cărucior cu centuri de siguranță foarte sigure dacă nu sunt menite să fie și foarte ajustabile pentru a oferi o experiență plină de confort celui mic. Nu uitați să verificați și sistemul de închidere și deschidere al centurilor – acesta ar trebui să fie ușor și rapid de utilizat pentru dumneavoastră, dar nu și pentru cel mic. Multe dintre cărucioarele pentru băieți, mai ales cele moderne, vin cu anumite siguranțe pentru deschiderea și închiderea centurilor, făcându-le astfel foarte greu de desfăcut pentru micuți în momentele în care dumneavoastră nu sunteți atenți.

Cele mai bune cărucioare pentru băieți - Sistem de pliere eficient

În momentul în care veți achiziționa un cărucior pentru băieți, este de așteptat că vă veți deplasa cu el în diferite locații, precum și că nu îl veți folosi toată viață și că la un moment dat va trebui să îl depozitați undeva. Felul în care se pliază un cărucior ar trebui să fie rapid, să nu necesite procedee complicate și să fie avantajos și din punctul de vedere al spațiului. În momentul în care testați sistemul de pliere al unui cărucior trebuie să aveți în vedere câteva detalii cum ar fi volumul portbagajului mașinii dumneavoastră, dar și spațiul de depozitare liber acasă.

În ceea ce privește tipurile de sisteme de pliere, acestea variază și sunt potrivite în funcție de fiecare persoană în parte. Unul dintre cele mai răspândite modele este cel cu plierea tip umbrelă. Acest sistem este considerat foarte eficient de către mămicile și tăticii de băieți întrucât poate fi efectuat folosind doar o singură mână, în timp ce în cealaltă mână țineți alte bagaje sau chiar bebelușul. Pentru a stabili cel mai bun sistem de pliere pentru dumneavoastră trebuie să le testați pe toate și trebuie să vă asigurați de câteva aspecte – plierea se face ușor, rapid și nu necesită un spațiu prea mare.

Cele mai bune cărucioare pentru băieți - Rabatare ofertantă

Rabatarea spătarului este un criteriu foarte important în ceea ce privește un cărucior pentru băieți eficient. Băiețelul va crește foarte repede și va avea nevoie de schimbări în ceea ce privește poziționarea sa în cărucior. În primele luni de viață, poziția ideală a micuțului ar trebui să fie perfect orizontală – cel mic nu își poate susține capul. Pe măsură ce crește, spătarul va fi rabatat tot mai mult, până ce băiețelul va ajunge să stea în șezut. De asemenea, el va deveni tot mai interesat de tot ce se întâmplă în jurul lui și va vrea să vadă cât mai mult din exterior căruciorului – acest lucru se poate realiza doar prin intermediul unui spătar rabatabil. Nu este indicat absolut deloc să achiziționați un cărucior care să permite fie doar poziția orizontală, fie doar poziția de șezut. Acesta nu va fi potrivit pentru micuț în toate etapele vieții și îi poate afecta coloana, poziția și confortul într-un mod extrem de negativ.

Un detaliu pe care mulți părinți aflați la început de drum u îl cunosc este acela că nu doar spătarul se poate rabata, ci și suportul pentru picioare. Nu este indicat ca picioarele băiețelului să atârne în afara căruciorului, mai ales la început – din punctul de vedere al poziției și al pericolelor din exteriorul căruciorului. De asemenea, pentru început, este indicat ca tipul de cărucior să nu fie deschis – copilul poate cădea sau poate aluneca. Multe cărucioare permit deschiderea părții din față a căruciorului în momentul în care copilașul crește suficient. Trebuie să luați în considerare și materialul din care este confecționat spătarul, dar mai ales suportul de picioare. Este bine cunoscut faptul că pielea unui bebeluș sau a unui băiețel mic este foarte sensibilă, iar materialul dur sau aspru îl poate irita foarte grav, mai ales pe timpul verii când probabil copilașul va purta pantaloni scurți.

Cele mai bune cărucioare pentru băieți - Roți de calitate

Caracteristicile pe care trebuie să le aibă niște cărucioare de băieți pentru a fi unele de calitate au legătură și cu roțile pe care le dețin. Detaliile de care trebuie să țineți cont când analizați roțile unui cărucior sunt dimensiunea, materialul din care sunt confecționate, numărul roților (3,4 sau chiar 6 roți), suspensiile adiacente.

Roțile mai mari sunt mai confortabile pentru micuț întrucât au capacitatea de a absorbi mai bine șocurile cauzate de un drum accidentat sau cu denivelări. Absorbția șocurilor este foarte utilă mai ales în momentele în care băiețelul doarme și nu vreți să îl treziți din cauza unui drum mai nefericit. Totuși, aceste roți mari vin la pachet cu un dezavantaj – ocupă mai mult spațiu, în special în portbagajul mașinii dumneavoastră. Materialul din care sunt confecționate roțile pentru cărucioarele de băieți este un alt criteriu important. Mulți oameni aleg materialul în funcție de felul în care doresc să folosească căruciorul. Persoanele active ar trebui să achiziționeze roți ce au anvelope cu aer deoarece sunt mai practice pentru plimbările lungi, chiar și pentru jogging. Roțile cu anvelope de aer au o dimensiune relativ mai mare decât cele solide și promit cărucioarelor de băieți o manevrabilitate ridicată. De cealaltă parte, roțile dintr-un material solid sunt renumite pentru durabilitatea lor în timp și sunt o decizie ideală pentru persoanele care vor să transmită căruciorul din generație în generație.

Numărul roților variază tot în funcție de stilul de viață al părinților. Contrar așteptărilor, cărucioarele de băieți ce au doar 3 roți sunt mai confortabile și convenabile atât pentru părinți, cât și pentru băieți – manevrabilitatea este mult mai mare. Totuși, este important să fiți atenți la un detaliu înainte de achiziționarea unui cărucior cu 3 roți, iar acest detaliu ține de roata din față a căruciorului. Aceasta trebuie să aibă opțiunea de a fi fie fixată, fie pivotată. Această alegerea trebuie efectuată pe loc de către părinți, în funcție de preferințe, de context și de activitățile întreprinse.

Cele mai bune marci de carucioare pentru baieti

Cele mai bune mărci de cărucioare pentru băieți

 Mărcile consacrate de cărucioare pentru băieți se recunosc după anumite caracteristici: designul stilat și modern, calitatea deosebită a materialelor folosite în realizarea lor, culorile vibrante (albastru, violet), atenția la detalii și la nevoile părinților și, totodată, ale copiilor, confortul și siguranța oferite. Aceste cărucioare sunt ușor de manevrat, pliat și […] mai mult »

Cele mai frumoase carucioare pentru baieti

Cele mai frumoase cărucioare pentru băieți

În alegerea căruciorului potrivit, părinții tind să țină cont (pe lângă caracteristicile legate de siguranță, confort, utilitate, grad de manevrabilitate) și de aspectul estetic (design, culori folosite, accesorii). Cele mai frumoase cărucioare de băieți sunt cele cu un design modern, culori vibrante (albastru marin, verde) sau cu imprimeuri vesele. Aspectul […] mai mult »