Cum alegi căruciorul. Sfaturi pentru viitori părinți

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Alegerea căruciorului poate fi o decizie dificilă, mai ales dacă nu te-ai informat deloc. Însă citind textul de mai jos, cu siguranță vei face alegerea optimă pentru tine și bebelușul tău.

Ai cumpărat pătuțul, salteaua și hăinuțele? Iată că a venit și timpul căruciorului. Nu e o alegere deloc ușoară, ținând cont de multitudinea de caracteristici pe care trebuie să le conțină. Însă, majoritatea părinților caută un cărucior care să le satisfacă toate nevoile: să fie stabil, dar ușor, confortabil pe terenul accidentat, să aibă toate cele trei piese(landou, scaun auto și  varianta sport), să conțină toate accesoriile și nu în ultimul rând, să beneficieze de un preț cât mai accesibil.

Să fie sigur

Pentru orice părinte, prioritară este siguranța copilului. De aceea, atunci când alegi căruciorul e musai să ții cont de gradul de protecție pe care-l oferă. Și aici mă refer, în primul rând, la materialele din care este confecționat și la rezistența lui. Așa că, alege un cărucior care să aibă cadru din aluminiu, rezistent, dar în același timp și ușor pentru a-l putea manevra în orice condiții. De asemenea, ar fi indicat ca roțile să fie mari, cu rulmenți, gonflabile, confecționate din cauciuc de înaltă calitate pentru a atenua din șocurile sau denivelările pe care le vei găsi la tot pasul. În plus, dacă are suspensii sau este dotat cu un sistem suplimentar de amortizare a șocurilor atunci este și mai bun. Nu neglija nici centura. Ideal ar fi ca ea să se prindă în cinci puncte, pentru a-i oferi bebelușului o stabilitate mai bună și un risc minim de desprindere.

CONTINUARE – Vezi cum alegi căruciorul. Sfaturi pentru viitori părinți 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *