Cele mai bune branduri de carucioare

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Nici nu ai trecut deja de cel de-al doilea trimestru de sarcină că te și gândești la cele mai bune branduri de cărucioare, dar și la alegerea unui mobilier de calitate ori pur și simplu la identificarea produselor de care are nevoie un bebeluș în primii ani de viață pentru cea mai bună îngrijire.Nu putem clasifica cele mai bune branduri de cărucioare doar având în vedere designul acestora, ci analizând obiectiv care sunt avantajele și dezavantajele pe care le oferă fiecare produs. Nu este suficient ca un cărucior să fie frumos, ci mai degrabă să întrunească toate elementele și cerințele de calitate care să poată satisface nevoile bebelușului în primii trei ani de viață.

Plimbare cu căruciorul este obligatorie în primii săi ani de viață, așa că mai mult ca sigur ar trebui să te gândești la un produs trainic și mai ales la unul care să fi fost testat de către mai mulți părinți. Un brand bun nu face rabat de la calitate, de la alegerea unor materiale bune, de la confort și mai ales de la siguranță. Cele mai bune branduri de cărucioare se diferențiază de celelalte produse existente în piață printr-o calitate desăvârșită, fiind apreciat în timp de foarte mulți părinți, mai ales datorită funcționalității produsului.

Cele mai bune branduri de cărucioare trebuie să întrunească condiții esențiale. Mai înainte de toate acestea trebuiesc să fie sigure. Ca atare, este nevoie ca fiecare cărucior tip sport să beneficieze de o bară de protecție a bebelușului, astfel încât acesta să nu poată coborî sau cădea în timpul mersului. De asemenea, este important ca cele mai bune branduri de cărucioare să beneficieze de un sistem de prindere în 5 locuri, fiind foarte sigur pentru bebeluș. Sistemul de frânare trebuie să fie foarte atent realizat, roțile să poată să se oprească ori de câte ori există un pericol. De asemenea, este bine de cunoscut ca roțile din față să poată fi blocate de către părinți, atunci când căruciorul nu se mai află în mișcare.

Atunci când vorbim despre confortul bebelușului, trebuie să cunoaștem că cele mai bune branduri de cărucioare beneficiază de un spătar lat și înalt, de un scaun reversibil,  putând astfel ca poziția bebelușului din timpul mersului să poată fi schimbată foarte ușor. Un alt plus, pe care îl avem în vedere este acela că un cărucior de calitate nu conține obiecte care să îl poată accidenta pe bebeluș, colțuri ascuțite care l-ar putea răni. Este bine să beneficieze de apărători pentru umeri și spate, oferind un plus de confort.

Manevrabilitatea căruciorului este un alt criteriu foarte important pe care cei mai mulți părinți îl au în vedere. Trebuie ca un cărucior de calitate să poată fi manevrat ușor, roțile să se poată răsuci cu ușurință, depășind ușor orice obstacol important. În plus, este indicat să alegeți un cărucior cu un cadru din aluminiu, având o greutate mică și fiind foarte rezistent.

Modul de pliere compactă a căruciorului trebuie avut în vedere de părinți la alegerea a cele mai bune branduri de cărucioare. Un cărucior trebuie să se poată plia ușor de mamă și să poată fi așezat cu ușurință în portbagajul mașinii sau să poată fi transportat în lift, atunci când stați la un etaj superior.

Husele și accesoriile sunt alte lucruri pe care trebuie să le urmăriți. Ar fi indicat să alegeți un cărucior care să aibă husele detașabile, putând astfel să fie spălate cu multă ușurință de către părinți.  În plus, acestea trebuie să apere bebelușul de ploaie, soare prea puternic, ba chiar și de radiații UV. Materialul din care sunt confecționate trebuie să protejeze bebelușul cât mai bine, așa că este bine să le analizați cu grijă și îndeaproape.

Atunci când vorbim despre cele mai bune branduri de cărucioare nu trebuie să uităm de tipul cărucioarelor. Fie că veți alege un cărucior clasic, un cărucior sport, unul tip landou sau variantele accesibile de cărucioare 2 în 1 sau 3 în 1, toate acestea trebuie să se potrivească perfect nevoilor bebelușului dumneavoastră. Un cărucior tip landou în varianta 2 în 1 se poate transforma ușor în cărucior sport, servindu-i astfel mămicii vreme mai lungă pentru plimbarea cu bebelușul. Dacă un astfel de cărucior clasic, tip landou servește nevoilor bebelușului cu vârsta de până la șase luni, un cărucior sport poate să rămână potrivit chiar și până la vârsta de trei anișori. De aceea, este bine să se aleagă o variantă care să poată fi folosită vreme cât mai lungă de către părinți, economisind costuri destul de ridicate. În plus, este bine de precizat că sistemele pe care le oferă cele mai bune branduri de cărucioare includ adesea și scaun auto, fiind un tot general, important de folosit încă din primele clipe de viață ale bebelușului.

Cele mai bune branduri de cărucioare sunt deja cunoscute de către părinți. Odată cu nașterea bebelușului, în parc sau în comunitățile aglomerate de părinți cu copii mici mai mult ca sigur vei auzi opinii diferite cu privire la alegerea celor mai bune produse. Astfel de recenzii sunt foarte importante pentru proaspeții părinți, evidențierea calităților produselor fiind foarte utilă, mai ales atunci când nu cunoști foarte multe lucruri despre această lume atât de nouă.

Iată mai jos care sunt cele mai bune branduri de cărucioare pentru copii:

1. Inglesina – pornind de la confort și până la designul cu adevărat desăvârșit, acest brand de cărucioare este extrem de apreciat. Orice mămică aproape că se visează plimbându-și bebelușul într-un astfel de cărucior, astfel că produsele Inglesina nu au cum să nu se facă remarcate oriunde ai merge. Vin la pachet cu numeroase accesorii, gentuță pentru scutece, coș încăpător de cumpărături, huse cu protecție UV, dar și multe alte lucruri. Le puteți găsi și în varianta 2 în 1 sau 3 în 1, venind la pachet cu un scaun auto. Calitatea desăvârșită a materialelor, culorile atent alese și combinațiile cromatice extrem de plăcute transformă acest brand într-unul de top. Cu toate acestea, am putea spune că sunt produse scumpe, costul unui astfel de cărucior fiind destul de crescut.

2. Graco – acest brand de cărucioare pentru copii este foarte cunoscut în rândul părinților și acest lucru pentru calitatea desăvârșită a produselor. Cărucioarele Graco se numără printre cele mai bune branduri de cărucioare, iar raportul preț/calitate este unul cât se poate de real și potrivit. Fie că le vei achiziționa în varianta standard, fie pur și simplu îți vei dori un sistem 2 în 1 sau 3 în 1, aceste cărucioare sunt foarte apreciate de mămici. Sunt produse fiabile, sigure și care beneficiază de o manevrabilitate cu adevărat desăvârșită.

3. KinderKraft – aceste cărucioare se numără printre preferatele părinților, prețul lor fiind unul cât se poate de accesibil. Nu putem să nu amintim calitatea excepțională a produsului, greutatea mică a căruciorului, modul de pliere ultracompact, dar și confortul optim pe care îl asigură bebelușului. Se găsesc într-o paletă destul de largă de culori, astfel că aceste cărucioare pot fi achiziționate fie pentru fetițe, fie pentru băieți, fie în culori neutre, fiind folosite pentru mai mulți bebeluși, eventual și pentru frățiorul mai mic, atunci când părinții își doresc acest lucru.

4. Quinny – iată un producător care se numără printre cele mai bune branduri de cărucioare. Calitatea produselor este desăvârșită, fiind folosite materiale de cea mai bună calitate. Un cărucior de acest tip se diferențiază de toate celelalte din piață prin manevrabilitatea cu totul aparte, modul de pliere și spațiul mic pe care îl ocupă atât atunci când este transportat cu liftul, cât și în portbagajul mașinii. De asemenea, am putea spune că este unul dintre cele mai sigure branduri de cărucioare, beneficiază de o bară de protecție pentru bebeluș, ferindu-l de accidentări, dar și de un sistem de prindere în 5 poziții. Roțile pot fi blocabile, atunci când căruciorul stă pe loc, lucru care îl face și mai sigur, deși cele din față sunt pivotante, ușurând mișcarea. Căruciorul poate fi achiziționat și cu numeroase alte accesorii, atât cu huse de ploaie, coș de cumpărături, geantă pentru scutece. Este un cărucior extrem de frumos, cu linii drepte, dar foarte apreciate de cei cunoscători, iar calitatea este una desăvârșită. Bebelușul se va simți mai mult decât confortabil atât la folosirea landoului, cât și a căruciorului tip sport.

5. Venicci – acesta este un brand foarte apreciat de cărucioare, încadrându-se în top cele mai bune branduri de cărucioare. Cu un preț rezonabil se poate achiziționa un produs de mare calitate, durabil și rezistent și mai ales care să îi ofere părintelui un produs sigur, în care să poată fi plimbat bebelușul. Căruciorul Venicci este un produs de calitate, fiind confecționat din materiale foarte bune, care să îl apere de frig, ploaie sau vânt, ba chiar și de radiații ultraviolete. Husele căruciorului pot fi detașabile, așa că pot fi spălate foarte ușor. Se pliază foarte rapid și destul de facil, astfel încât căruciorul nu va ocupa un spațiu foarte mare nici în locuință și nici atunci când este transportat cu liftul sau în portbagajul mașinii. De asemenea, este bine de cunoscut că aceste cărucioare Venicci sunt disponibile atât în varianta clasică, cât și în sistem 2 în 1 sau 3 în 1, putând fi achiziționate împreună cu un scaun auto ce face parte din același brand. Un alt lucru pe care trebuie să îl ai în vedere este sistemul de siguranță al căruciorului. Acesta beneficiază de un sistem de prindere foarte bun, de frâne eficiente pentru toate roțile, ba chiar și de posibilitatea ca roțile din față să fie blocate atunci când căruciorul se află în staționare. Toate aceste lucruri reprezintă avantaje importante, demne de luat în considerare. Raportul preț/calitate este unul foarte bun pentru acest brand cunoscut de cărucioare pentru copii.

Indiferent de brandul de cărucioare pe care îl vei alege este bine să urmărești atent toate detaliile oferite de producător și abia apoi să alegi căruciorul pe care dorești să îl folosești la plimbările cu bebelușul.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *