Cele mai bune cărucioare 3 în 1

Venirea pe lume a unui bebeluș necesită multă atenție din partea părinților săi, dar și alegerea unor produse de calitate. Cele mai bune cărucioare 3 în 1 atrag cu siguranță atenția proaspeților părinți. Un cărucior 3 în 1 este mai mult decât util pentru părinți, fiind un produs complex, ce are atât scoică sau scaun auto, landou și cărucior sport. Unele dintre cele mai bune cărucioare 3 în 1 vin la pachet și cu o gentuță pentru scutece sau cu alte accesorii la fel de interesante, precum ar fi husa de ploaie pentru bebeluș.

Cele mai bune cărucioare 3 în 1

Mai înainte de a alcătui un top pentru cele mai bune cărucioare 3 în 1 este nevoie ca părinții să cunoască care sunt cele mai importante caracteristici de care trebuie să țină cont.

Mai înainte de toate este nevoie ca acele produse ce alcătuiesc acest top pentru cele mai bune cărucioare 3 în 1 să se poată plia foarte ușor, astfel încât să nu ocupe un spațiu de depozitare foarte mare, să încapă în lift sau în portbagajul mașinii.

Greutatea unui astfel de cărucior este la fel de importantă. Cu cât va fi mai mică, cu atât mama va putea manevra mult mai ușor căruciorul în timpul mersului, urcând borduri, scări sau depășind anumite obstacole de pe trotuar sau stradă.

Un alt lucru de care părinții trebuie să țină cont la alegerea unui produs ce este introdus în top cele mai bune cărucioare 3 în 1 constă în confortul pe care îl oferă bebelușului. Trebuie să aibă un șezut și un spătar extrem de confortabil și destul de mare sau înalt, astfel încât mersul în parc sau la plimbare să constituie un motiv de relaxare pentru cel mic.

Nu trebuie să uităm că un produs precum cele mai bune cărucioare 3 în 1 trebuie să aibă huse detașabile, care să poată fi spălate ușor, astfel încât copilul să fie plimbat într-un mediu foarte prietenos.

Siguranța în timpul mersului, procesul de frânare al căruciorului reprezintă alte elemente la fel de importante pentru alegerea unui astfel de produs.

Și cum cele mai bune cărucioare 3 în 1 au la pachet și un scaun auto pentru copil este nevoie să țineți cont și de această dată de caracteristicile acestui produs. Este foarte important ca un scaun auto să aibă un sistem de prindere foarte bun, să fie dotat cu ISOFIX și de asemenea să fie un scaun auto nou și nu unul deja folosit, al cărei calități s-ar putea să nu mai fie la fel de sigure pentru bebeluș.

Cu siguranță, orice părinte a realizat deja un clasament cu cele mai bune cărucioare 3 în 1, în funcție de nevoile și necesitățile sale de zi cu zi. Atunci când te gândești să alegi un astfel de produs trebuie să ții cont în primul rând de siguranța și de confortul bebelușului tău. De aceea, este bine să încerci să te documentezi cât mai mult și să urmărești caracteristicile fiecărui produs în parte, așa încât să reușești să treci în vedere atât avantajele, cât și dezavantajele.

Însă dacă bebelușul se grăbește, iar timpul este unul scurt îți va rămâne drept sursă de informații adunarea tuturor recenziilor despre calitățile produselor ce pot fi cumpărate atât prin magazinele fizice, cât mai ales în mediul online. Desigur, cei mai mulți vor avea în vedere și alegerea lor în funcție de criteriul preț. Cu siguranță și acest lucru este un argument cât se poate de hotărâtor, însă este nevoie de urmărirea atentă a criteriului preț/calitate.

Un alt lucru pe care să îl urmărești la alegerea căruciorului pentru copilul tău este mânerul. Este de preferat ca acesta să fie de-a întregul și să nu fie împărțit în două mânere, fiind mult mai ușor de manevrat decât un cărucior cu două astfel de părți componente. La fel de important pentru a fi manevrat ușor este ca acest produs să aibă trei roți. El va putea fi dirijat mult mai ușor de mamă decât ți-ai imagina.

Alegerea unui cărucior reversibil, în care direcția de mers a copilului să poată fi schimbată cu ușurință este un alt lucru important de avut în vedere. Cele mai bune cărucioare 3 în 1 au o astfel de calitate, poziția de mers schimbându-se destul de ușor de către părinți.

Bara din față a căruciorului este un motiv de mare siguranță în timpul mersului, mai ales atunci când bebelușul începe să stea în funduleț. De aceea, asigurați-vă că întreg dispozitivul este sigur pentru deplasare, iar micuțul nu va păți nimic rău în timpul plimbării.

Este foarte important pentru un cărucior 3 în 1 ca husa ce îl acoperă să asigure protecție împotriva radiațiilor UV. Atât vara, cât și iarna, atunci când vremea nu este prietenoasă bebelușul trebuie să fie protejat.

 Iată mai jos un top pentru cele mai bune cărucioare 3 în 1:

1. Căruciorul Trio Streety Bebeconfort este un sistem 3 în 1 în care bebelușul poate fi plimbat până la vârsta de 3 anișori. Acest cărucior îndeplinește toate standardele de siguranță și confort pentru bebeluș. Cuprinde landou, coș auto, cărucior sport. Căruciorul sport are o greutate de 10,3 kilograme, are roțile din față pivotante și mai ales pot fi blocate în timpul staționării. Este un cărucior foarte ușor de manevrat și mai ales îi oferă copilului condiții bune de confort. Prezintă copertină de ploaie, dar și umbreluță de soare. Landoul are un mâner foarte ușor de manevrat și se poate prinde atât de suportul căruciorului, cât mai ales de scaunul mașinii, având inclus un kit de siguranță pentru mersul cu mașina. Greutatea landoului este de 3,6 kilograme. Sistemul mai conține și geanta Flexi ce conține o salteluță utilă pentru schimbatul scutecelor bebelușului.

 2. Căruciorul Quinny Mood reprezintă unul dintre cele mai bune cărucioare 3 în 1, ce fac parte din acest top. Acest sistem cuprinde landou, cărucior și scaun auto. Căruciorul este reversibil, se poate înclina ușor în trei poziții. Acesta se poate plia foarte ușor, iar mânerul său permite o manevrabilitate deosebită. Landoul acestui sistem se numește Quinny Fordable poate fi folosit atât atunci când bebelușul este acasă, în pat, cât și pentru a fi montat pe scheletul căruciorului, având un sistem de prindere foarte bun. Are o greutate de 4,7 kilograme și poate fi folosit până atunci când bebelușul cântărește 9 kilograme.

3. Căruciorul pentru copii 3 în 1 Inglesina Zippy face parte din categoria celor mai bune cărucioare 3 în 1, fiind incluse în acest top. Nu putem să spunem Inglesina fără să ne gândim la un design cu totul desăvârșit, la forme atrăgătoare pentru mămici, cu alte cuvinte la un cărucior 100% admirat de toți cei din jur. Căruciorul beneficiază de foarte mult confort pentru bebe, putând fi achiziționat la un preț destul de convenabil. Plierea cu o singură mână, spătarul lat, scaunul reversibil fac ca acest cărucior să devină alegerea perfectă pentru părinții care se află în așteptarea unui bebeluș. Căruciorul Inglesina Zippy cuprinde landou, cărucior sport, scaun de mașină, dar și o geantă de mână în care pot fi incluse o serie întreagă de accesorii pentru ca deplasarea cu bebelușul în parc să fie cât mai plăcută.

4. Căruciorul pentru copii Graco Evo Trio cuprinde landou, scaun de mașină și cărucior sport. Se poate spune despre acest cărucior că poate fi folosit de la naștere și până atunci când bebelușul împlinește vârsta de trei anișori. Este un cărucior foarte bun și confortabil, sigur în timpul mersului și plimbărilor în parc, se pliază ușor și are o greutate destul de mică, astfel încât să poată fi transportat ușor de mamă în fața obstacolelor. De asemenea, este bine de remarcat că plierea sa destul de bună îl fac să încapă ușor în spații înguste, precum este liftul sau portbagajul mașinii. Scaunul căruciorului este reversibil, ceea ce face ca în timpul mersului bebelușul să poată avea și o altă perspectivă a deplasării. Beneficiază de husă de ploaie, dar și de husă pentru picioare, ferindu-l de vânt sau vreme urâtă atunci când afară nu este un mediu foarte prietenos.

5. Căruciorul Kinderkraft 6 face parte din top cele mai bune cărucioare 3 în 1 pentru copii, atât datorită condițiilor de siguranță și confort, cât mai ales datorită prețului extrem de accesibil. Am putea vorbi despre un raport calitate preț extrem de avantajos de această dată, ceea ce îl face să fie unul dintre cărucioarele preferate ale familiilor cu copii mici. Căruciorul Kinderkraft 6 conține un cărucior sport, un scaun auto, landou, dar și o geantă în care încape ușor salteluța de înfășat pentru bebeluș. Toate acestea sunt puse într-un singur loc, fapt care îl face să se numere printre cele mai bune preferințe ale părinților. Are o greutate de numai 12 kilograme, în varianta landou și de 11 kilograme în varianta sport. Acest lucru îi ajută pe părinți să îl manevreze destul de ușor și mai ales să facă față obstacolelor cu mare ușurință în timpul deplasărilor spre parcul preferat. Are un design atrăgător, fiind disponibil într-o varietate de culori și toate pe gustul părinților, pornind de la culori puternice și până la culori neutre, astfel încât să poată fi folosite și pentru celălalt frățior sau surioară.

Acestea sunt cele 5 cărucioare de copii ce alcătuiesc top cele mai bune cărucioare 3 în 1. Ele excelează atât la partea de siguranță, având sisteme de prindere, dar și un sistem de frânare foarte bun. În plus, aceste cărucioare se pliază foarte ușor, au o greutate mică și astfel pot fi manevrate cu mare ușurință de către părinți. Ceea ce este bine de remarcat este că ele pot încăpea în spații înguste, nu necesită un spațiu mare de depozitare, iar acest lucru nu reprezintă decât un mare avantaj pentru părinți. Scaunul căruciorului este reversibil, lucru care îl ajută pe bebeluș să perceapă deplasarea și dintr-o altă perspectivă. În plus, am putea vorbi despre un design foarte frumos, o gamă cromatică diversă pentru fiecare dintre ele, iar acest lucru constituie un mare avantaj.

Aceste cărucioare ce alcătuiesc top cele mai bune cărucioare 3 în 1 dispun atât de varianta sport, cât și de varianta landou. În plus, ele mai au disponibil și scaunul auto, ba chiar și o geantă în care să fie pus tot ceea ce are nevoie mama în timpul deplasării cu bebelușul. Huse de ploaie, huse pentru picioare, dar și multe alte accesorii sunt oferite la pachet în momentul achiziției produsului și toate acestea sunt foarte importante.

Cele mai bune marci de carucioare 3 in 1

Cele mai bune mărci de cărucioare 3 in 1

Cele mai bune mărci de cărucioare 3 în 1 sunt cele norvegiene, urmate de cele englezești. Una dintre cele mai faimoase firme norvegine producătoare de echipamente pentru copii  este recunoscută pentru designul stilat și ergonomic al cărucioarelor pe care le realizează. Ele asigură confortul deosebit al bebelușului și, totodată, posibilitatea […] mai mult »

Cele mai scumpe carucioare 3 in 1

Cele mai scumpe cărucioare 3 in 1

Cu cât materialele utilizate în realizarea căruciorului sunt de o calitate mai deosebită, cu atât prețul este mai mare. Așadar, cele mai scumpe cărucioare 3 în 1 sunt cele realizate din materiale naturale, fără conținut sintetic sau materiale toxice (de preferat este bumbacul natural), cu un cadru din inox (care […] mai mult »

Cele mai frumoase carucioare 3 in 1

Cele mai frumoase cărucioare 3 in 1

Pe lângă aspectele legate de confortul și siguranța bebelușului, rezistența în timp, ușurința în manevrabilitate și calitatea materialelor folosite în realizarea cărucioarelor, cele mai multe mămici țin cont și de aspectul estetic în alegerea unui cărucior. Astfel, cele mai frumoase cărucioare 3 în 1 pot fi considerate cele care sunt […] mai mult »

Cele mai ieftine carucioare 3 in 1

Cele mai ieftine cărucioare 3 in 1

În alegerea unui cărucior potrivit ar trebui să ținem cont de următoarele aspecte: să fie sigur și rezistent, multifuncțional, usor de folosit și practic și costul de achiziție să se încadreze în bugetul de care dispunem. Astfel, cărucioarele utilizate cel mai des sunt cele de tip 3 în 1, care […] mai mult »