Cele mai bune cărucioare 2 în 1

Nu de puține ori sarcina ne ia pe nepregătite. Apar tot felul de necunoscute, de la modul în care trebuie să îți crești copilul și până la alegerea produselor de cea mai bună calitate pentru acesta. Care sunt cele mai bune cărucioare 2 în 1, care este topul din care trebuie să te inspiri, de ce anume să faci această alegere și până la găsirea unor produse de îngrijire cât mai eficiente – toate acestea reprezintă pentru cei mai mulți dintre părinți o adevărată necunoscută, un proces cât se poate de lung, dar foarte frumos.

Nu putem vorbi despre o alegere a celor mai bune cărucioare 2 în 1 drept o adevărată aventură pentru părinți, mai ales că în magazinele de specialitate există o serie întreagă de instrucțiuni, prezentându-se astfel toate avantajele și dezavantajele acestor produse.

Nu există un clasament de la sine stabilit pentru cele mai bune cărucioare 2 în 1, însă am putea alcătui destul de ușor un top al acestor produse, necesare mai ales în primii trei ani de viață ai bebelușului.

Putem vorbi despre siguranță, confort, calitate și brand, toate aceste lucruri întrunesc, așa cum este de la sine cunoscut un top al celor mai bune cărucioare 2 în 1.

Atunci când alegi un cărucior, atât unul sport, cât și unul 2 în 1 sau 3 în 1 trebuie să ai în vedere în primul rând și mai înainte de toate funcționalitatea acestuia.

Designul cu totul deosebit este un criteriu de alegere pentru cele mai multe mămici. Cine nu își dorește ca la alegerea unui cărucior landoul acestuia să aibă un design foarte frumos, cu linii moderne, care să fie apreciat de toate mămicile cunoscătoare ale brandurilor de lux? Cu toate acestea atunci când vorbim despre cele mai bune cărucioare ar trebui să cunoaștem că ele nu se rezumă doar la aspect, ci mai degrabă funcționalitatea, dar și criteriile de siguranță ale acestora sunt cele mai importante. Modul de pliere, greutatea căruciorului sunt alte două criterii de selecție deosebit de importante pentru alegerea unui cărucior. Nu este indicat să achiziționați un cărucior care să aibă o greutate prea mare, mai ales pentru că mama este cea care călătorește cel mai mult cu bebelușul. Depășirea obstacolelor de pe trotuar s-ar putea să devină o mare problemă pentru mamă, având un cărucior mult prea greu. Plierea căruciorului trebuie să se poată face rapid, cu o singură mână. Spațiul pe care îl ocupă căruciorul trebuie să fie unul foarte mic, mai ales pentru că nu toți părinții au șansa de a locui la casă. Cel mai adesea căruciorul este transportat cu liftul, iar pentru plimbările mai lungi acesta trebuie să încapă în portbagajul mașinii.

Husele trebuie să fie detașabile, să poată fi spălate și să îi ofere bebelușului protecție în fața razelor UV. Un alt lucru pe care trebuie să îl ai în vedere pentru cele mai bune cărucioare 2 în 1 constă în gradul de siguranță pe care îl oferă căruciorul. Acesta trebuie să aibă frâne destul de bune, centuri de prindere, care să reușească să țină bebelușul în interiorul său în condiții de mare siguranță. În timpul staționării, roțile căruciorului trebuie să se poată bloca, astfel încât acesta să nu alunece și să se poată produce vreun anumit accident.

Cele mai bune cărucioare 2 în 1 îi oferă bebelușului condiții maxime de confort în timpul mersului. Nu trebuie să uitați că micuțul stă așezat în cărucior, mai ales în primul an de viață câteva ore bune ori de câte ori ieșiți în parc și de aceea el trebuie să se simtă confortabil. Trebuie să aibă spătarul cât mai lat și scaunul cât mai comod. Acesta este un criteriu pe care trebuie să îl urmărești la alegerea celui mai bun cărucior, potrivit pentru copilul tău.

La alegerea celui mai bun cărucior 2 în 1 trebuie să țineți cont de nevoile dumneavoastră, de timpul zilnic de deplasare și mai ales de locul în care vă aflați. Mai înainte de a întruni un top pentru cele mai bune cărucioare 2 în 1 trebuie să amintim că acestea conțin fie landou, fie scaun auto, așa că în funcție de necesități veți alege produsul care să fie cel mai potrivit pentru bebeluș, odată cu venirea sa pe lume.

Iată mai jos un top pentru cele mai bune cărucioare 2 în 1:

Cărucior landou Bertoni Lorelli – acesta este cât se poate de potrivit pentru bebeluș, încă din primele sale zile de viață. Landoul îi oferă bebelușului foarte mult confort, așa că nu trebuie să vă temeți din acest punct de vedere. De asemenea, după vârsta de șase luni, atunci când bebelușul începe să stea în funduleț, îi puteți transforma landoul în cărucior sport, acesta având centuri de prindere extrem de sigure. Căruciorul beneficiază de huse rezistente, oferindu-i protecție în fața intemperiilor vremii. În plus, beneficiază de un coș încăpător de cumpărături, folositor pentru mamă. Nu trebuie să uităm că are o greutate destul de mică, cadrul său fiind din aluminiu. Prețul este și el unul accesibil.
Cărucior 2 în 1 Oro Coccolle – face parte din top cele mai bune cărucioare 2 în 1, având un design cât se poate de modern. Este încăpător, sigur și îi oferă bebelușului mult confort în timpul călătoriilor. Landoul se poate transforma în cărucior sport, după vârsta de șase luni a bebelușului. Husele căruciorului sunt foarte rezistente, astfel că va fi protejat în fața vremii neprietenoase. Căruciorul beneficiază de un mâner reversibil, ceea ce va determina schimbarea poziției bebelușului în timpul mersului, dar și de o pliere compactă, economisind foarte mult spațiu.
Cărucior 2 în 1 Quinny Buzz extra – iată un cărucior cu un design extrem de atrăgător, ce beneficiază de un scaun cu înclinare reglabilă, suspensie pe toate roțile, dar și mult confort pentru bebeluș. Poate fi manevrat de către părinți foarte ușor, beneficiază de un sistem de pliere compact și poate fi utilizat pentru bebeluș încă din primele zile de viață ale acestuia.
Cărucior 2 în 1 Etro Chipolino – acest cărucior este foarte ușor, are un cadru din aluminiu, ceea ce face ca mama să poată să îl manevreze mult mai ușor în timpul călătoriei cu bebelușul. Căruciorul beneficiază de un spătar destul de lat, rabatabil, ceea ce îl va ajuta să aibă un somn cât se poate de liniștit. Căruciorul beneficiază de un sistem de siguranță foarte atent realizat, cu roți blocabile, frână de cea mai bună calitate, dar și de un sistem de prindere extrem de eficient. Căruciorul vine la pachet cu o geantă pentru scutece, destinată nevoilor mamei, mai ales în primul an de viață. Nu trebuie să uităm că raportul calitate preț este unul cât se poate de eficient și de aceea, acest cărucior se detașează destul de repede de alte produse asemănătoare din piață, fiind solicitat de tot mai mulți părinți.
Cărucior 2 în 1 KinderKraft – acesta este un produs ce face parte din top cele mai bune cărucioare 2 în 1, fiind inclus pe lista celor mai bune produse de acest tip. Căruciorul beneficiază de un design cât se poate de modern, mult confort și de un sistem de siguranță foarte apreciat de cunoscători. Nu trebuie să uităm de plierea căruciorului compactă, ceea ce îl face să nu ocupe foarte mult spațiu și să poată fi transportat cu ușurință atât cu liftul, cât și cu mașina, în portbagaj. Beneficiază de scaun reglabil și reversibil, lucru foarte util pentru mămici. Are un landou comod, special conceput pentru nevoile bebelușilor mici, până la vârsta de șase luni de viață. Ulterior, căruciorul se poate transforma într-unul sport, putând fi la fel de ușor manevrat de părinți.
Cărucior 2 în 1 Coccolle Sereno – are un design foarte frumos și se găsește într-o gamă cromatică foarte variată, de la culori special concepute pentru fetițe sau pentru băieți și până la cărucioare în culori nude, potrivite pentru doi bebeluși de sex diferit. Se poate utiliza până la vârsta de 6 luni a bebelușului, fiind foarte comod și practic. Are o greutate foarte mică, având un cadru din aluminiu, ceea ce înseamnă că poate fi transportat fără probleme de către mamă. Căruciorul 2 în 1 Coccolle Sereno face parte din top cele mai bune cărucioare 2 în 1, mai ales datorită confortului și sistemului său de siguranță, beneficiind de un sistem de frânare foarte bun, dar și de niște centuri de prindere cât se poate de eficiente. Raportul preț calitate este și el unul foarte bun, așa că nu trebuie să excludeți avantajele pe care vi le oferă acest produs.

Indiferent de alegerea pe care o vei face, nu trebuie să uiți că aceste produse trebuie să fie bine analizate și să corespundă perfect nevoilor tale de siguranță și confort. De asemenea, este bine de cunoscut că un cărucior 2 în 1, deși nu beneficiază de mult mai multe accesorii, precum unul 3 în 1 poate fi folosit destul de mult timp, fiind util pentru părinți. Gama de cărucioare de acest gen este destul de variată, numărul producătorilor fiind extrem de divers, așa că mai mult ca sigur vei avea o ofertă destul de mare.

Transformarea căruciorului din landou într-unul sport, cu scaun cu spătar reversibil, dar și centurile de siguranță ale căruciorului sunt alte lucruri pe care orice mămică le are în vedere la alegerea sa. Nu trebuie să uităm de accesoriile pe care cele mai multe produse de acest gen le oferă mămicilor, la pachet, odată cu achiziționarea produsului. Geanta de scutece, husele de ploaie reprezintă plusuri ale produselor de acest tip pe care trebuie să le ai în vedere ori de câte ori pleci la cumpărături. De asemenea, este indicat ca la alegerea unui produs de acest tip să ai în vedere posibilitatea detașării huselor, putând fi astfel curățate cât mai bine. Cadrul de aluminiu determină o greutate mică a căruciorului, un alt lucru foarte important de avut în vedere atunci când pleci la cumpărături. Nu trebuie să uiți de obstacolele de pe trotuar, pe care vei fi nevoită să le ocolești ori de câte ori te afli pe stradă, iar o greutate mică te va ajuta să treci mai ușor pe lângă acestea și să transporți bebelușul în condiții cât mai sigure.

Cele mai bune marci de carucioare 2 in 1

Cele mai bune mărci de cărucioare 2 in 1

Ceea ce face din cărucioarele norvegiene și cele italienești cele mai bune mărci de cărucioare 2 în 1 este: designul ergonomic și stilat, utilizarea materialelor de cea mai bună calitate și atenția deosebită la detalii și la nevoile copilului și ale părinților, deopotrivă. Țesăturile folosite sunt bumbacul sau materialele ecologice […] mai mult »

Cele mai scumpe carucioare 2 in 1

Cele mai scumpe cărucioare 2 in 1

În funcție de calitatea materialelor folosite în realizarea lor, de gradul de manevrabilitate și de dotarea cu diferite accesorii, prețul cărucioarelor 2 în 1 poate varia. Astfel, cele mai scumpe cărucioare 2 în 1 sunt cele realizate din bumbac sau materiale ecologice care nu dăunează sănătății și pielii sensibile a […] mai mult »

Cele mai ieftine carucioare 2 in 1

Cele mai ieftine cărucioare 2 in 1

Cărucioarele 2 în 1 sunt formate dintr-un cărucior standard și scoică (scaun de mașină) sau landou. Modelul 2 în 1 cu scoică poate fi utilizat de părinții care folosesc mașina ca modalitate de deplasare atunci când merg în parc sau la cumpărături. De asemenea, scoica poate fi montată pe cadrul […] mai mult »